Tlf. +45 7734 7132
info@penthouse-spanien.dk

Golfferie Spanien, Billig golfrejse - Golfweekend Spanien

Skal du planlægge en golfferie til Spanien, så vil vi varmt anbefale at tage en af de billige flybilletter til Alicante og derfra køre de 48 km. til vores lejligheder som ligger midt i golf-trekanten ved Torrevieja helt ud til Costa Blanca-kysten og de lækre hvide sandstrande.

På nedenstående kort har vi markeret et udvalg af de golfbaner, der ligger meget tæt på lejlighederne (tre baner med høj international kvalitet indenfor få minutter).

Klimaet i området er unikt pga. placeringen ved Costa Blanca kombineret med saltsøerne og bjergene, som giver en højere vintertemperatur og lavere sommertemperatur. Forlæng golf-sæsonen betydeligt, tag en billig rejse til Costa Blanca for en weekend eller forlænget weekend og nyd de lækre baner.

Hvorfor ikke vælge at leje privat og bo i en kvalitetslejlighed, hvor man på en hviledag, eller familiens medlemmer som evt. ikke spiller golf, kan nyde ferien på en af terrasserne med fantastisk udsigt over Middelhavet. De blot få hundrede meter til en af områdets største og bedste strande er blot yderligere et plus, hvis man ikke vil "nøjes" med den lokale strand eller pølen.

Herretur og golfrejse er også en udbredt "sport". Spil på de bedste baner om dagen og nyd klimaet, udsigten, restauranterne eller en god bøf og rødvin på grillen mens I køler af efter en perfekt dag på golfbanen.

Golfferie er dog for mange det primære mål med en tur til Spanien, og der svigter områdets golfbaner ikke, så kombiner luksuslejlighed med luksus golfbaner og få en perfekt oplevelse fra januar til december.

Vi er fleksible omkring ankomst - og afrejsedage så check din kalender, find de billigste flybilletter og send en mail, vi vender meget hurtigt tilbage og bekræfter din reservering af en af vore luksuslejligheder.

Billig Green Fee

En del ivirge golfspillere har anbefalet butikken The Golf Factory.

Se nærmere på www.thegolffactory.es og spar yderligere på golfferien til Spanien.

Butikken findes ca. 300 meter fra lejligheden hvis I hellere vil møde op personligt.

 

Se nedenfor placeringen af et udvalg af golfbaner nær vor lejlighed ved Costa Blanca i Spanien (Rød markering er lejlighedens placering):


Vis Golf klubber i Torrevieja på et større kort

Golfbaner ved Costa Blanca:

Club de Golf Villamartin

Real Club de Golf Campoamor

Las Ramblas de Orihuela

La Manga Club

Club de Golf Torre-Pacheco

Hacienda de Alamo Golf Resort

Golf La Finca

Golf Club La Marquesa

Alenda Golf Club

Alicante Golf

Club de Golf Bonalba