Tlf. +45 7734 7132
info@penthouse-spanien.dk

Oversigt over markederne omkring Torrevieja, Costa Blanca

Vi har valgt her at vise et udpluk af de markeder vi selv anvender når vi er i Spanien. Alle markederne har et udvalg af frugt og grønt samt andre madvarer, men også tøj, nips m.v. kan købes på disse markeder.

Nyd din ferie i Spanien ved at handle madvarer på de lokale markeder, kvaliteten er helt i top og priserne i bund, tilbered selv de lækre råvarer og oplev et andet "spansk" køkken.

Hver dag sit markede:

 

Onsdag:
Et mellemstort marked ved La Mata, som byder på alt i nips og friske grøntsager m.v.
Parkering i gaderne kan være svær at finde, men den store åbne sandplads ifbm. markedet, har oftest ledige pladser, påregn dog at bilen er noget støvet efter nogle timers vandring på markedet (hold vinduerne lukkede når i parkerer).

Torsdag:
Et mindre marked i Dehesa De Campoamor. Markedet ligger langs promenaden så kombiner dine indkøb med en flot tur langs promenaden og nyd udsigten over Middelhavet. 
Markedet er blandt de mindste, men har alligevel et rimeligt bredt udvalg indenfor food og non-food.

Fredag:
Markedet i Torrevieja skulle efter sigende være sydeuropas største grøntsagsmarked. Har man været en tur gennem hele gaden blot med grøntsager, er man nem at overbevise om den påstand.
Markedet har dog også en del gader med et enormt udvalg af tøj m.v.
Hele markedet spærrer mange gader af i byen og lukker kl. 14, men kom tidligere, det tager noget tid og nogle af deltagerne sælger så godt at de stopper i god tid fornemmer man. Markedet fylder mange gader men et godt sted at starte er det markerede sted, man skal 2 - 400 meter væk for at finde parkeringspladser. (Vær opmærksom på ikke at parkere ulovligt, parkeringsvagterne arbejder fredag og biler som er parkeret ulovligt slæbes væk)

Lørdag:
Lørdagsmarkedet ved Playa Flamenca finder du ca. 1 km. fra kysten.
Det er muligt at finde en parkeringsplads i nærheden og parkering er gratis.
Udvalget er fornuftigt og markedet har en størrelse hvor der er nok at se på uden at det er helt uoverskueligt.

Søndag:
Søndagsmarkedet Mercadillo El Zoco (også kaldet Zoco-markedet), ved Quesada er et fast marked hvor der er mange faste stande. Udvalget er stort og der er meget stor parkeringsplads lige ved indgangen til markedet. Absolut et besøg værd på en god søndag.


Vis Markeder i Torrevieja området på et større kort